vineri, 14 august 2009

Georgiana Dinu


" Esti singur azi
Si te minti ca ti-e bine.
Ca nu ai nevoie de nimeni langa tine,
Ti-e frica sa iesi si afara
Rautatea oamenilor te doboara.
Preferi sa ramai tu cu tine
Gandindu-te ca asa-i mai bine.
Si cand suferi stai ascuns
Ca nimeni sa nu te vada plangand.
Pentru ca tu esti constient ca nu esti la nimeni in gand.

Toti te mint ca vor fi langa tine mereu,
Dar te lasa cand iti este mai greu..
Ramane langa tine doar Dumnezeu ,
Asa ca atunci cand nu mai ai putere roaga-te,
Cand cazi ridica-te,
Cand iti vine sa plangi zambeste,
Cand te simti singur gandeste." "Esti singur azi - Georgiana Dinu"

Georgiana este o tanara de 22 de ani din Pitesti care mai spera si isi doreste ca in fiecare zi, oamenii buni sa ramana, iar ea sa ii intalneasca.
Nu alearga prin parc, nu alearga prin lanuri de maci...pentru ca nu poate, dar spera ca noi, sa o auzim cum plange si cum ne striga: " Oamenii spun ca nu am aripi sa zbor/Ca sunt intr-un carucior!"...!!!

Ba da, bineinteles ca are aripi si are aripi frumoase, iar noi o sa o ajutam sa si le ridice si sa zboare, pentru ca oamenii sunt o familie, unde nimeni nu este singur!!!

Georgiana, a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică încă de la naştere. A urmat o viaţă petrecută prin spitalele de recuperare din ţară – de la 3 luni până la 21 de ani, Geogiana a fost dusă de la Târgu Mureş la Bucureşti, de la Desna la Piteşti. Câte două săptămâni în fiecare lună. Rezultatele au fost mulţumitoare. Anul trecut însă drumurile s-au întrerupt. Sora Georgianei – mai mică cu doi ani, studentă, a avut şi ea câteva probleme de sănătate – două operaţii de hernie de disc. Mama fetelor (care şi-a abandonat serviciul pentru a deveni însoţitor al Georgianei) a fost operată pe coloană. Salariul tatălui le ajunge cât să trăiască.
Georgiana a început să aibă dureri musculare foarte mari. Nu mai poate urca scările, nu mai poate sta pe scaun. Oboseşte foarte repede iar durerea de picioare este chinuitoare.
Georgiana îşi doreşte să scape de dureri. Georgiana are nevoie să reia şedinţele de recuperare. Cel mai bine s-a simţit la Baza de Recuperare Medicală de la Spitalul MS Curie din Bucureşti (Budimex). Pentru fiecare perioadă de 2 săptămâni la spitalul din Bucureşti, Georgiana are nevoie de câte 1.300 RON. În ultimele săptămâni câţiva oameni au ajutat-o şi a strâns 310 RON.
Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:
BRD – Piteşti
RON: RO 35 BRDE 030 SV 2865 8780 300
Titular: Dinu Georgiana Iuliana
Contact: 0763 617 219
Georgiana are certificatul de handicap permanent – cod 6 deficienţă funcţională gravă – nr. 5044/18.07.2005.
Georgiana Iuliana Dinu îşi doreşte şi o operaţie, un transplant în China, însă suma de 30.000 de euro cerută de clinică este încă un vis.

Pe Georgiana o puteţi cunoaşte mai bine pe blogul ei, AICI !


Niciun comentariu: