marți, 14 octombrie 2008

Claudia vrea sa alerge...

Claudia are 9 ani şi este o scumpă.

Zâmbeşte în permanenţă, este optimistă, blândă şi drăgăstoasă. Vrea să se facă doctoriţă. Chiar învaţă bine.
Îşi iubeşte mama, bunicii şi căţeluşul.
Tatăl a părăsit-o când avea 6 luni. A uitat de ea, acum are alţi copii.
Doar căţelul se joacă cu ea. Copiii nu. Copiii râd de ea şi o evită.
Şi nu înţeleg de ce, eu m-aş juca cu ea cu mare plăcere. Copilul acesta este la fel de normal ca oricare alt copil normal, mai puţin la picioruşe. Claudia este frumuşică foc şi isteaţă. Doar mersul îi este îngreunat de o boală idioată: parapareză spastică. Claudia are doar trei dorinţe: să poată alerga, să aibă o cameră a ei şi un calculator. Atât.
Mama ei are un salariu de însoţitor, de 490 RON. Claudia are alocaţie dublă (nu ştiu câţi bani primeşte un copil cu alocaţia). Mama ei suferă pentru că de 3 ani, din lipsa banilor, nu i-a mai putut asigura tratamentul. Nu ştie exact de câţi bani are nevoie. Claudia trebuie să meargă la bazin, pentru recuperare, în câteva staţiuni balneo din România (Băile Felix, Techirghiol sau Gura Ocniţei).


Dacă vreţi şi puteţi să o ajutaţi pe Claudia:
BRD – Sucursala Urziceni
RON: RO 29 BRDE 230 SV 178 301 023 00
EURO: RO 20 BRDE 230 SV 178 302 823 00

Titular: Elena Pompilia Min Telefon: 0762.610.631

Până şi redactorii de la Acasă TV se întreabă: „Cum pot unii oameni să fie atât de cruzi, atât de lipsiţi de suflet, încât să nu-i înţeleagă pe cei mai puţin norocoşi decât ei, pe cei care suferă şi plâng. Claudia este doar un copil, o fetiţă care se loveşte mult prea devreme de răutăţile celor din jur. Trist, dar adevărat. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar în satul ăsta de pe lângă Urziceni unii oameni sunt înapoiaţi rău.

Claudia la Poveştiri Adevătate – Acasă TV – aici.


............................................

VA ROG DIN SUFLET...cei ce ati intrat pe acest blog...faceti ceva! Luati Atitudine pentru ACEST copil, pentru TOTI copii,...ganditi-va macar o clipa la faptul
ca si al nostru poate fi in locul lui...
VIATA NU FACE COMPROMISURI, NU ALEGE...TOTUL E LA VOIA INTAMPLARII!!!

DA MAI DEPARTE!!!

Niciun comentariu: