miercuri, 11 februarie 2009

Cătălina Andreea Matei - 19 ani...



Despre Catalina am mai scris si AICI!

oameni buni..., eu nu inteleg ce va retine?
ce va tine acolo inclestati intr-o lume a lipsei de atitudine, a platitudinii, a intrebarilor, a neincrederii, a ignorantei?

copilul acesta frumos si tanar, sufletul acesta minunat INCA mai spera in voi, in noi toti, INCA mai viseaza la un bal de absolvire, la un print cu zambet senin care sa o duca de mana intr-o lume magica, INCA viseaza sa traiasca pentru a putea sa intoarca parintilor ei toata dragostea si gandurile lor bune, sa ii ingrijeasca si sa le fie alaturi la batranete... si totusi STIE ca poate nu va apuca nici macar sa implineasca 20 de ani!

de ce aveti nevoie de scenarii pentru a va putea smulge din inchisoarea banala in care va tintuiti sperand ca viata e buna si fara voi sau spunandu-va ca nu are rost?

scenariul este trist...

filmul vietii ei va fi si mai trist daca nu vom face ceva. si stiti de ce?
in viata se moare dragii mei.
in viata chiar se moare.
in viata nu te poti ridica de zeci ori pentru ca dubla nu a iesit bine. nu poti sa iti stergi de pe piept vopseaua si sa pretinzi ca nu ai murit.
in viata...se moare de-a adevaratelea si la 19 ani!!!

in viata...nu poti muri de doua ori. defapt poti..., poti de mai multe, dar doar sufleteste, insa la Catalina, este voarba de moarte fizica oameni buni...!!!

moartea aceea neagra si rea care odata ce te-a strans in bratele ei nu te mai reda celor dragi!!!
scenariul Catalinei este acesta:
Cătălina are o malformaţie arterovenoasă gravă pe creier şi urma să fie operată la INI Hanovra pe 6 ianuarie 2009. Părinţii nu găsesc nicio portiţă de scăpare din sărăcia în care se zbat. Câştigă atât de puţin încât nu şi-au mai putut plăti întreţinerea şi s-au debranşat de la sistemul de termoficare. Cătălina nu a reuşit să strângă cei 25.000 de euro necesari operaţiei. A primit până acum 7.000 de euro...


iar finalul, daca noi nu vom reusi sa o ajutam va fi acesta:

Catalina se va stinge crezand in viata, sperand in viata si la viata la doar 19 ani!!!


pentru numele lui Dumnezeu!

Catalina are dreptul la viata. nu ea este vinovata pentru faptul ca in tara asta doar unii sunt privilegiati si se nasc sau isi masluiesc stele pline de bani, iar parintii ei muncesc pe branci pentru cativa...firfirei cum spunea cineva drag mie...

Catalina nu este de vina ca tara asta, mai marii ei si sistemul de sanatate desi contribuim la el nu intinde nici o mana de ajutor copiilor aflati in situatii critice de viata si de moarte...

Catalina s-a nascut intr-o familie de oameni obisnuiti, cu slujbe obisnuite, cu vise obisnuite, dar care isi doresc toata fericirea pentru fata lor, care vor sa fie la absolvirea facultatii, care vor sa o vada imbujoarata la prima iubire, care vor sa o vada si pe ea mama, care vor.... - care isi iubesc copila si acum trec prin disperarea ca ar putea sa o piarda...

puteti sa va inchipuiti cum e sa fi parinte si sa stii ca poate copila ta se va stinge in bratele tale pentru ca tu desi muncesti si platesti la stat pentru sanatate...nu ai bani destui pentru a putea sa o salvezi????

puteti sa va inchipuiti cum e sa va uitati in ochii propriului copil si sa nu poti face nimic decat sa speri si sa ii inghiti toate lacrimile bucurandu-te de fiecare moment si rugandu-te, rugandu-te la minuni???

Catalina Andreea Matei este o fata frumoasa, ambitioasa cu suflet bland si plin de vise minunate. ea doreste sa faca ceva cu viata ei, doreste sa o traiasca frumos, sa fie un om bun...VA ROG...haideti sa o ajutam sa traiasca!!! SE POATE!!!

VA ROG SA O AJUTAM...!!! VIATA NU E FILM...IN VIATA CHIAR SE MOARE!!! CATALINA ARE DREPTUL LA VIATA, IAR NOI STIM CA IMPREUNA...PUTEM!!!

Catalinei, Dan i-a făcut o nouă programare, pentru 20 martie 2009, şi are o nouă speranţă: Lăzăriştii i-au sărit în ajutor. Au organizat un concert pentru Cătălina Andreea Matei, fostă elevă a Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti.

Concert caritabil pentru Cătălina


Joi, 26 februarie 2009, incepand cu ora 20.00, in club The Silver Church (fostul Club Preoteasa).


Vor canta Timpuri Noi, Suie Paparude, Evo, Eastarea, FunAttic si Made in Romania.


Biletul este minim 20 de lei (adica primim si mai mult de la cei darnici).


De unde puteti lua bilete? Pai imi puteti trimite un mail pe mihai@deliceu.ro sau puteti veni direct la liceul Lazar.


Daca esti licean, poate ai noroc si venim noi la tine in liceu. Daca nu, il mai poti suna si pe domnul Paul de la club (0721 280 259).


Mai multe pe blogul deliceu.ro.


catalinaconcertdeliceu

Dacă nu puteţi merge la concert, dar doriţi să ajutaţi:

BRD – Sucursala Triumf

RON: RO 12 BRDE 445 SV 3076 5404 450

EURO: RO 51 BRDE 445 SV 3076 5594 450

COD SWIFT: BRDEROBU

Adresa Bancii: Bdul Ion Mihalache nr.45, Sector 1, 011173, Bucuresti

PIRAEUS BANK – Sucursala Mihalache

RON: RO 32 PIRB 4206 3594 5200 1000

EURO: RO 97 PIRB 4206 3594 5235 0000

COD SWIFT: PIRBROBU

Adresa Bancii: Bd. Ion Mihalache nr. 42-52, sector 1, 011193, Bucuresti

Titular: Matei Cătălina Andreea

Telefon: 0724 762 642

Toate documentele medicale şi facturile le găsiţi pe blogul lui Dan - aici.

Cătălina la Poveştiri adevărate Acasă tv, 16 ianuarie 2009aici.



Niciun comentariu: