joi, 22 octombrie 2009

ÎN ATENŢIA CELOR CARE SUSPECTEAZĂ BOALA LYME !!!

Pe data de 06 Noiembrie 2009, va avea loc primul simpozion unde se va discuta deschis despre boala LYME !!!


"Simpozionul Borrelioza / Maladia ”de Lyme” – boala cu ”1000 de fete”

- Prima Editie in Romania, cu participare internationala, 06 Noiembrie 2009, Bucuresti, Palatul Parlamentului - Sala Brancusi.


INVITATIE

Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor (A.N.P.P), in calitate de initiator al campaniei de informare cu privire la afectiunea Lyme in parteneriat cu Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti (A.M.F.B.) si Houston NPA, organizeaza Simpozionul Borrelioza/ Maladia ”de Lyme” – boala cu ”1000 de fete” – Prima Editie in zilele de joi 05.11, intre orele 16.00 si 18.00 si vineri, 06.11.2009, intre orele 11.00 si 17.30 , la Palatul Parlamentului – Sala Brancusi.

Boala Lyme NU este recunoscuta oficial ca endemica, raspandirea ei, atat pe glob, cat si la nivel national este insa extrem de reala (estimare: aproximativ 8 500 pacienti cu Lyme in Romania conform http://www.wrongdiagnosis.com/l/lyme_disease/stats-country.htm si deja considerata o problema de sanatate publica in multe tari ale lumii. Consideram ca numai o buna cunoastere si informare asupra preventiei, diagnosticului si tratamentului ne pot feri sau scapa de acest pericol extrem.

Vor participa medici de familie, infectionisti, neurologi, oftalmologi, parazitologi, microbiologi, medici de medicina veterinara, reprezentanti ai A.G.V.P.S.R., reprezentanti ai grupurilor de sprijin al pacientilor cu boala Lyme, reprezentanti ai autoritatilor si presa.

Intrucat gradul de interes manifestat de presa fata de acest eveniment este foarte mare si dat fiind faptul ca stim ca si Dumneavoastra va doriti sa aflati ultimele noutati in ceea ce priveste preventia, diagnosticul si tratamentul acestei boli speram ca intalnirea sa fie o reusita si ulterior sa demaram impreuna o campanie de informare a publicului larg.

Evenimentul va fi intens mediatizat atat in tara cat si in afara tarii, prin acest demers atragand atentia asupra faptului ca medicii romani sunt extrem de bine informati si dornici de a fi la curent cu tot ce este nou in domeniul medical.

Taxa de participare la acest eveniment este de 50 Euro si 30 Euro pentru membri SNMF si medici rezidenti. Taxele se vor achita in contul Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor RO 43 RZBR 0000 0600 1071 1523, Raiffeisen BANK, Agentia Camil Ressu, pana la data de 25.10.2009. Dupa aceasta data taxa de participare este de 70 Euro. Precizam ca numarul de locuri este limitat la 200 de participanti. Taxa include: participarea la lucrarile simpozionului, masa de pranz, doua coffee-break-uri, materiale de prezentare si diplomele de participare.

Manifestarea va fi creditata EMC (6 credite).

Va multumim anticipat!

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: office@protectiapacientilor.ro, sau la numarul de telefon: 0723.317.388!"


Dacă, nu aveţi posibilitatea să vă prezentaţi, puteţi să trimiteţi un mail sau să sunaţi, pentru a vă informa despre problema Dvs.!
În speranţa că vi-am dat o veste bună şi oarecum s-ar putea să găsiţi răspuns problemelor Dvs., vă doresc multă sănătate şi să auzim doar de bine!

Niciun comentariu: